Hoting          Från skog till burk med kärlek          Hoting

                        Chutney                                                Sirap

En god och spännande chutney förgyller vilken måltid som helst.

HJORTRONCHUTNEY- En chutney på hjortron och heta kryddor som passar utmärkt bra till stekt och grillad fisk, gärna fjällfisk eller lax.

BLÅBÄRCHUTNEY- En chutney med vitlök, röd lök, kryddnejlika, ingefära och kanel. Passar bra till alla kötträtter, gärna nöt eller vilt.

LINGONCHUTNEY- En ren och neutral chutney. Passar mycket bra till färsrätter och vilt.

Levereras i 100 gr burkar. Pris: 60:- /st. Ink. moms.

All chutney passar väldigt bra att blanda med creme fraiche till en kall sås. Man kan då tillsätta lite mer salt och en pepparsort man själv tycker om. Kan även serveras som ett direkt tillbehör eller till att smaksätta en varm sås med.

Att något man tycker så illa om i gräsmattan kan smaka så otroligt gott ringlat på en god vit Capri, en källarlagrad getost........

MASKROSSIRAP- En exklusiv och spännande sirap kokt på den solgula maskrosblomman. Fantastiskt god ringlad över en vitmögelost,ex. Brie, Camenbert m.m. Strö lite rostade Pinjenötter över och du har en fantastisk dessert att bjuda på. Kan även ringlas på yoghurt, glass med färska bär eller frukter. Kan även söta t.ex. örtteer.

ÄLGÖRTSIRAP- En god sirap som smakar som den svenska sommaren doftar. Ringla den på glass, varma bärpajer, ostar eller på ugnsrostade grönsaker.

 

Levereras i 100 gr burkar. Pris: 60:- / st. ink. moms.

Maskrossirapen finns även på 50 gr burk. Pris: 30:-/ st. ink. moms