Hoting          Från skog till burk med kärlek          Hoting

                        Drycker                                                 Glögg

Jag gör en mängd goda drycker av allehanda slag. Både kalldricka som ska spädas och drickfärdig nektar.

RABARBERDRICKA- En läskande dricka med rabarber och citron.Passar bra som måltidsdryck och törstsläckare. Spädes 1:3. Finns i gammeldags patentflaska på 500 ml. Pris: 80 :- ink, moms

LINGONDRICKA- En klassiker. Läskande fräsch. passar extra fint som drinktillbehör. Skall spädas. Finns i gammeldags patentflaska på 500 ml. Pris: 80:- ink. moms

ÄLGÖRTDRICKA- En dryck av älgörtens blomma med en fräsch och fyllig smak av sommar. Passar bra både som svalkande måltidsdryck och till drinkblandningar. OBS! Blomman innehåller en naturlig form av salicylsyra. Skall spädas 1:3. Gammeldags patentflaska på 500 ml. Pris: 80:- ink. moms

NORRSKENSDRYCK- En dryck där Älgört och blåbär ger en otroligt frisk och fräsch smak av sommar när den är som bäst. passar fint till måltidsdryck och drinkblandningar. OBS! Blomman innehåller en naturlig form av salicylsyra. Skall spädas 1:3. Finns på 250 ml gallonflaska. Pris: 50:- ink. moms. Samt 500 ml 80:- ink moms.

 

VÅRHUTT- En god och läskande dryck med smak av blåbär, citron och stjärnanis som kan serveras varm eller kall. Skall spädas 1:3 Finns på 250 ml. Pris: 60:- ink.moms.

                                                  NEKTAR

Jag tillverkar också drickfärdig nektar av Älgört , Blåbär   Rabarber ,Tranbär och Vinbär. En gudomlig dryck med en äkta och genuin smak, inga tillsatser och lite socker. Finns på flaskor om 330 ml.

Pris: 30:- ink. moms

Tranbärnektar 250 ml. Pris: 35:- ink. moms

                                                   

Glögg i motljus på fjolårets julmarknad på Jamtli Östersund

Har för närvarande fyra sorters glögg som jag tagit fram. Det bästa är att de skall spädas med lika delar vatten. Detta är med  tanke på miljön, det blir färre frakter, rent vatten har vi hemma i våra kranar. Kunden och för all del jag själv slipper bära så tungt.

 

BLÅBÄRSGLÖGG- En god och värmande glögg med traditionella glöggkryddor samt lime och vaniljstång. Denna glögg avnjuts gärna framför brasan efter skidturen men kan också serveras riktigt iskall med lite krossad is till. Skall spädas med lika delar vatten. 250 ml.

LINGONGLÖGG- En glögg med den naturliga smaken från de norrländska skogarna. God att dricka som den är eller spetsa med något starkt. Skall spädas med lika delar vatten. 250 ml.

ÄLGÖRTSGLÖGG- Älgörtsblommor och julens kryddor i en underbar mix. Skall spädas med lika delar vatten. 250 ml.

RABARBERGLÖGG - En underbart god glögg somsmakar både sommar och vinter samtidigt...

Pris: 60:- / st ink. moms